| معرفي اعضاي سايت | |
|
+4Tania bafrinm mylovesallu Salmanmm 8 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
Salmanmm مدیر سایت
تعداد پستها : 1404 Age : 37 Registration date : 2009-01-30
| عنوان: معرفي اعضاي سايت الجمعة يناير 30, 2009 7:08 pm | |
| اینجا لطفا خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر با هم آشنا بشیم | |
|
| |
Salmanmm مدیر سایت
| عنوان: مرضیه و منصوره الجمعة يناير 30, 2009 7:32 pm | |
| سلام ما دو تا خواهریم مرضیه (متولد 1366) و منصوره (متولد 1369) ما در اصل وقتی سلمان خان رو دیدیم با بالیوود آشنا شدیم و در واقع ما اول از همه عاشق سلمان شدیم و بعد از اون عاشق کاترینا و آمریتا و آیشا و .... در اصل سلمان باعث آشنایی ما با کاترینا بود. توی سال 2004 چند وقت بود که همش سلمان رو به این دختر و اون دختر وصل میکردن و از اون دخترها هم خیلی بدمون میومد تا اینکه یه روز گفتن "دوست دختر جدید سلمان کاترینا کیف" ما هم که برای اولین بار بود اسم کاترینا رو میشنیدیم کنجکاو شدیم ببینیم که این دیگه کیه که دوباره سلمان رو بهش وصل کردن وقتی عکسهاش رو دیدیم اصلا ازش خوشمون نیومد چون هم زشت بود و هم جلف و رفیتم بیشتر درباره اش بدونیم فهمیدیم که یه مدل هندی انگلیسیه که یه فیلم هم به نام بووم داره چشمتون روز بد نبینه وقتی عکسهای بووم رو دیدیم دیگه حالمون ازش داشت بهم میخورد چند وقت گذشت و ما هی میگفتیم که این کیه دیگه میگن دوست سلمانه و میخواد باهاش فیلم بازی کنه و.... تا اینکه فیلم مین پیار کیون کیا اومد و ما هی تبلیغاتش رو میدیم و میگفتیم اه... اه... اه.. آخر سر این کاترینا با سلمان بازی کرد فقط دوست داشتیم این فیلم رو ببینیم تا بفهمیم که چه دسته گلی توی فیلم به آب داده. بلآخره بعد از انتظار طولانی فیلم فیلم مین پیار کیون کیا رو دیدیم و چیزی که اصلا فکرش رو نمیکردیم اتفاق افتاد کاترینا خیلی قشنگ و عالی نقش یه دختر لوس رو بازی کرده بود و خیلی زیبا تر از قبل شده بود و اون چهره ی منفوری که ازش توی ذهنمون ساخته بودیم به یه چهره ی معمولی تبدیل شد. وقتی همکو دیوانه کرگیا رو دیدیم گفتیم وای توی این فیلم چه عالی بازی کرده و همکو دیوانه یکی از فیلمهای مورد علاقه مون شد و این باعث شد که فیلم های آینده ی کاترینا رو دنبال کنیم و وقتی توی برنامه ی کی بی سی 3 دیدیمش اونجا بود که گفتیم به به چه دختر آروم و سنگینی (منظورمون سنگین وزن نیست ها :D ) این بود که از شخصیت خودش هم خوشمون اومد و وقتی تو یکی از مصاحبه ها خوندیم که گفته "من پشیمونم که توی بوووم بازی کردم آخه من اون موقع فرهنگ و مردم هند رو نمیشناختم" دیگه کلی باهاش حال کردیم و این بود که کاترینا یکی از بازیگرای مورد علاقه مون شد. و الان بازیگرای مورد علاقه مون بجز سلمان و کاترینا ، آمریتا رائو-آیشا تاکیا-عامر خان-ایمران خان-آفتاب شیوداسانی-آسین ثوتومکال-جنلیا دی سوزا هستن. | |
|
| |
mylovesallu عضو تازه وارد
تعداد پستها : 16 Registration date : 2009-02-02
| عنوان: رد: معرفي اعضاي سايت الإثنين فبراير 02, 2009 3:44 pm | |
| سلام به دوستای گل و نازنین خودم واقعاً فروم جالبیه آدم توش که میاد دیگه نمیخواد در بیاد بیرون...هر گوشه اش عکس کاتریناست خیلی ناز شده... خب حالا خودم رو معرفی کنم مهدیه(تو بلاگفا به مهدیس منو میشناسن).متولد 1369/5/12.دانشجوی رشته ی کامپیوتر.دلداده و دلباخته ی سلمان...دیوونه ی نت و پی 30.در کل بالیوود رو دوست دارم و بیشتر از هر فیلمی علاقه مند به دیدن فیلم های هندی هستم. من آیش و سلمان رو خیلی با هم دوست داشتم به خاطر علاقه ی خیلی زیاد سلمان به آیش منم دوسش داشتم.بعد از جداییشون از هم من خیلی غصه خوردم.شاید اگه خیلی آروم میبود این جدایی من اینقدر از آیش بدم نمیومد.به خاطر مسائلی که ویوک واسه سلمان درست کرد برام تبدیل شد به یه شخصیت منفور ابدی ...اون زمان سلمان در بدترین شرایط ممکن تو زندگیش قرار داشت کسی که بهش کمک کرد تا راحت تر بتونه گذشته رو فراموش که نه بی تفاوت تر بشه کاترینا بود شاید قبول کاترینا به جای آیش به عنوان عشق سلمان برای من قابل درک نبود ولی با دیدن زی 2007 و اجرای دوتاییشون و بغل کردن ِ سلمان واقعا از نفرتم بهش کم شد یعنی تقریبا خوشم اومد از طرفی وقتی کاترینا برای پرده برداری مجسمه ی سلمان در مادام توساد نرفت میخواستم برم سرش رو از تنش جدا کنم(اسمایل ها رو پیدا نمیکنم). در کل کاترینا با طرز برخورد هاش نم نم تو دلم جا کرد و الان هم چون دوست ِ عزیز ِ دلمه از اون نظر هم دوسش دارم به امید ابدی بودن این دوستی در آخر بازم تاسیس فروم خوشگل کتی جون رو تبریک میگم به دوستای گلم... | |
|
| |
Salmanmm مدیر سایت
| |
| |
bafrinm عضو تازه وارد
تعداد پستها : 3 Age : 34 Registration date : 2009-02-03
| عنوان: moarefi الثلاثاء فبراير 03, 2009 10:23 am | |
| Ba arze salam khedmat hameye tarafdaraye katrina kaif man mahsa hastam katrina kaif ro khili dost daram asheqhe filima unam | |
|
| |
Salmanmm مدیر سایت
| عنوان: رد: معرفي اعضاي سايت الثلاثاء فبراير 03, 2009 10:50 am | |
| | |
|
| |
Tania عضو تازه وارد
تعداد پستها : 21 Registration date : 2009-02-12
| عنوان: رد: معرفي اعضاي سايت الخميس فبراير 19, 2009 10:02 pm | |
| سلاممممم به دختران گل روي زمين.. وااااو من شوكه شدم.. باورم نميشه.. شماها ديگه آخر هرچي هنريد.. طرهاتون عالي شده حرف نداره.. واقعا دستتون درد نكنه.. عزيزانم خيلي خوشحال شدم كه براي كاترينا هم فروم زديد.. واقعا براي اين دختر جيگر لازم بود.. من كه همه جوره عاشقشم.. خيلي جيگره هم تو قيافه هم تو بازي هم تو انتخاب دوست پسر.. فداي دوتاشون بشم(سلمان و كاترينا).. من اويل زياد كاترينا رو دوست نداشتم.. نميدونم چرا.. ولي چند ماهي ميشه بد جوري به دلم نشسته.. مخصوصا بعد فيلم يوراج.. آخ خدا جونم چه عسلي شده بود تو فيلم.. خب حالا يه كم معرفي از خودم.. من تانيا كلاس دوم نظري رشته ي پزشكي ديوونه ي سلمان هستم.. تو بازيگراي زن باليوود اول راني بعد پريتي و بعد كاترينا رو خيليييي دوست دارم.. نزديك 17 شسالمه.. يعني فروردين ميرم 17 ديگه.. تو آمريكا زندگي ميكنم.. حدود دوسالي ميشه.. از 11 سالگي هم عاشق باليوود و سلمان شدم.. تو بازيگراي باليوود از سه نفر بدم مياد.. 1) آيشواريا 2) ويوك اوبري 3) شاهرخ خان ممنون مرضيه و منصوره ي عزيزممم بابت زحمتهاتون.. ديگه ميتونم راحت خبرهاي كاترينا رو بخونم.. دوستتون دارمممم يه عالمههه خيلي گليددد عزيزانممممم. | |
|
| |
Salmanmm مدیر سایت
| عنوان: رد: معرفي اعضاي سايت الجمعة فبراير 20, 2009 6:06 am | |
| - Tania نوشته است:
سلاممممم به دختران گل روي زمين.. وااااو من شوكه شدم.. باورم نميشه.. شماها ديگه آخر هرچي هنريد.. طرهاتون عالي شده حرف نداره.. واقعا دستتون درد نكنه.. عزيزانم خيلي خوشحال شدم كه براي كاترينا هم فروم زديد.. واقعا براي اين دختر جيگر لازم بود.. من كه همه جوره عاشقشم.. خيلي جيگره هم تو قيافه هم تو بازي هم تو انتخاب دوست پسر.. فداي دوتاشون بشم(سلمان و كاترينا).. من اويل زياد كاترينا رو دوست نداشتم.. نميدونم چرا.. ولي چند ماهي ميشه بد جوري به دلم نشسته.. مخصوصا بعد فيلم يوراج.. آخ خدا جونم چه عسلي شده بود تو فيلم.. خب حالا يه كم معرفي از خودم.. من تانيا كلاس دوم نظري رشته ي پزشكي ديوونه ي سلمان هستم.. تو بازيگراي زن باليوود اول راني بعد پريتي و بعد كاترينا رو خيليييي دوست دارم.. نزديك 17 شسالمه.. يعني فروردين ميرم 17 ديگه.. تو آمريكا زندگي ميكنم.. حدود دوسالي ميشه.. از 11 سالگي هم عاشق باليوود و سلمان شدم.. تو بازيگراي باليوود از سه نفر بدم مياد.. 1) آيشواريا 2) ويوك اوبري 3) شاهرخ خان ممنون مرضيه و منصوره ي عزيزممم بابت زحمتهاتون.. ديگه ميتونم راحت خبرهاي كاترينا رو بخونم.. دوستتون دارمممم يه عالمههه خيلي گليددد عزيزانممممم.
سلام تانیا جون به فروم کاترینا خوش اومدی امیدواریم اینجا باهم بهمون خوش بگذره. ما هم از اونهایی که گفتی به اضافه ی دوتا از قدیمیا یعنی رکا و آمیتاب خوشمون نمیاد. ما هم دوســـــــــــــــــــــــــــــــــــتت داریم یــــــــــــــــــــــــــــــه عالمه | |
|
| |
payal عضو تازه وارد
تعداد پستها : 7 Registration date : 2009-02-20
| عنوان: payal الجمعة فبراير 20, 2009 12:52 pm | |
| | |
|
| |
Salmanmm مدیر سایت
| عنوان: رد: معرفي اعضاي سايت الجمعة فبراير 20, 2009 1:21 pm | |
| | |
|
| |
maral عضو تازه وارد
تعداد پستها : 1 Registration date : 2009-03-03
| عنوان: رد: معرفي اعضاي سايت الأربعاء مارس 04, 2009 7:49 am | |
| | |
|
| |
Salmanmm مدیر سایت
| عنوان: رد: معرفي اعضاي سايت الأربعاء مارس 04, 2009 9:29 am | |
| سلام مارال جون به سایت طرفدارای کاترینا خوش اومدی امیدواریم اینجا باهم لحظات خیلی خوبی رو داشته باشیم وبلاگت رو ما تا به حال ندیده بودیم ، وبلاگ قشنگی داری | |
|
| |
baby عضو تازه وارد
تعداد پستها : 2 Registration date : 2009-12-03
| عنوان: رد: معرفي اعضاي سايت الخميس ديسمبر 03, 2009 7:49 am | |
| - Salmanmm نوشته است:
- Tania نوشته است:
سلاممممم به دختران گل روي زمين.. وااااو من شوكه شدم.. باورم نميشه.. شماها ديگه آخر هرچي هنريد.. طرهاتون عالي شده حرف نداره.. واقعا دستتون درد نكنه.. عزيزانم خيلي خوشحال شدم كه براي كاترينا هم فروم زديد.. واقعا براي اين دختر جيگر لازم بود.. من كه همه جوره عاشقشم.. خيلي جيگره هم تو قيافه هم تو بازي هم تو انتخاب دوست پسر.. فداي دوتاشون بشم(سلمان و كاترينا).. من اويل زياد كاترينا رو دوست نداشتم.. نميدونم چرا.. ولي چند ماهي ميشه بد جوري به دلم نشسته.. مخصوصا بعد فيلم يوراج.. آخ خدا جونم چه عسلي شده بود تو فيلم.. خب حالا يه كم معرفي از خودم.. من تانيا كلاس دوم نظري رشته ي پزشكي ديوونه ي سلمان هستم.. تو بازيگراي زن باليوود اول راني بعد پريتي و بعد كاترينا رو خيليييي دوست دارم.. نزديك 17 شسالمه.. يعني فروردين ميرم 17 ديگه.. تو آمريكا زندگي ميكنم.. حدود دوسالي ميشه.. از 11 سالگي هم عاشق باليوود و سلمان شدم.. تو بازيگراي باليوود از سه نفر بدم مياد.. 1) آيشواريا 2) ويوك اوبري 3) شاهرخ خان ممنون مرضيه و منصوره ي عزيزممم بابت زحمتهاتون.. ديگه ميتونم راحت خبرهاي كاترينا رو بخونم.. دوستتون دارمممم يه عالمههه خيلي گليددد عزيزانممممم.
سلام تانیا جون به فروم کاترینا خوش اومدی امیدواریم اینجا باهم بهمون خوش بگذره. ما هم از اونهایی که گفتی به اضافه ی دوتا از قدیمیا یعنی رکا و آمیتاب خوشمون نمیاد. ما هم دوســـــــــــــــــــــــــــــــــــتت داریم یــــــــــــــــــــــــــــــه عالمه سلام مرضیه ومنصوره عزیزم من هم با شما خوشگلاو تانیای زیبا موافقم بعلاوه عامرخان راستی ببخشید خودمو معرفی نکردم ؛ من خاطره هستم 16 ساله از مشهد خیلی خوشحالم که با شما عزیزان آشنا شدم | |
|
| |
Salmanmm مدیر سایت
| عنوان: رد: معرفي اعضاي سايت الأحد ديسمبر 06, 2009 1:45 pm | |
| | |
|
| |
baby عضو تازه وارد
تعداد پستها : 2 Registration date : 2009-12-03
| عنوان: تشکر الأربعاء ديسمبر 09, 2009 9:03 am | |
| | |
|
| |
hsima عضو تازه وارد
تعداد پستها : 1 Registration date : 2010-08-07
| عنوان: سلام السبت أغسطس 07, 2010 2:39 pm | |
| سلام به همه من سیما هستم از بچهگی عاشق فیلم هندی بودم کاترینای عزیزمو هم خیلی دوست دارم متولد 1373/4/5 هنوز بچه ام | |
|
| |
| معرفي اعضاي سايت | |
|