Salmanmm مدیر سایت
تعداد پستها : 1404 Age : 37 Registration date : 2009-01-30
| عنوان: 7Days in Paris الجمعة أبريل 24, 2009 5:35 pm | |
| ایمران و کاترینا در فیلم بعدی کارگردان فیلم کیدنپ یکی از کارشناسان تجارت گفته: «کیدنپ دومین فیلم ایمران خان بعد از فیلم خیلی موفق جان تو یا جان نا بود و صنعت سینما خیلی بهش امیدوار بود» اما کیدنپ در باکس آفیس خوب عمل نکرد. حالا ایمران برای بازی در فیلم شاد و رمانتیک به کارگردانی سانجی گادوی کارگردان کیدنپ مقابل بازیگر هات بالیوود کاترینا کایف موفقت کرد. ساندیپ بهارگاوا کسی که قسمت اصلی از موسسه ی حقوقی فیلم است و این ضربت رو اداره میکنه گفته: «بعد از یه عالمه گفتگو و ارزیابی در آخر ما بازیگران فیلم رو انتخاب کردیم. ایمران و کاترینا در یک رمانتیک کمدی باید زوج خیلی جالبی رو بسازن. کاترینا یکی از موفقترین ستاره های زن حالا است و میتونه مقابل خیلی از جوونها بازی کنه.» برای عنوان فیلم 7 روز در پاریس کار میکنن و این کاملا در فرانسه و ایرلند فیلمبرداری خواهد شد. کاترینا برای 7 روز در پاریس 2 کرور قرار داد بسته. http://timesofindia.indiatimes.com/Bollywood/Imran-Sanjay-are-not-so-hot/articleshow/4404684.cms | |
|
Salmanmm مدیر سایت
| عنوان: رد: 7Days in Paris الجمعة أبريل 24, 2009 5:45 pm | |
| ایمران خان: «فیلم بعدیم یه رمانتیک کمدی با کاترینا کایفه» این تأیید شده!
حالا این (به وسیله ی خود ایمران) تأیید شده که ایمران بلآخره فیلم بعدیش رو امضاء کرده که موقتا اسم فیلم "7 روز در پاریس" است و کاترینا کایف هم ستاره ی مقابلش است.
پیغام خود ایمران در فروم IK: خب دوستان، همونطور که قول داده بودم، اینجا یه تأییدیه رسمی از طرف من هست. فیلم بعدی من موقتا "7 روز در پاریس" است. این یه رمانتیک کمدی (یکمی بیشتر رمانتیک تا کمدی) به کارگردانی سانجی گادوی، و ستاره ی مقابلم کاترینا کایف (اون خیلی شیرینه. و خیلی سخت کار میکنه). خیلی از شماها تعجب زده میشید که چرا من یه فیلم دیگه با سانجی بعد از شکست کیدنپ انجام میدم، و خیلی هاتون هم شاید فکر کنید من دیوونه شدم. خب، هیچ انکاری نیست که کیدنپ کار نکرد، اما من فکر نمیکنم این دلیلی باشه برای قلم زدن کسی. هر کارگردانی، و هر تهیه کننده ای، هر بازیگری در سینما شکستهایی رو داره، و اونها هنوز اینجا هستند. اما بیشتر از این، من از فیلمنامه لذت بردم، و من همیشه احساس میکنم که سانجی کارگردان با استعدادیه. پس شما اینجا اینو دارید!
واضحه، الان من نمیتونم چیزی درمورد فیلم به شما بگم چون ما هنوز قبل از تولیدیم، اما همونطور که من همیشه قول دادم، وقتی که من بتونم درمورد چیزی حرف بزنم، شما دوستان اولین کسایی هستید که میفهمید. همچنین، من نمیدونم شاید ما اسم فیلم رو عوض کنیم چون قاعده ی عقل اینه که تو نباید اسم کاملاانگلیسی داشته باشی. هندی بهتره، پس ممکنه این تغییر بکنه. http://www.imran-khan.org/forums/showthread.php?t=450&page=3 | |
|
Salmanmm مدیر سایت
| عنوان: رد: 7Days in Paris الخميس يونيو 11, 2009 6:01 am | |
| [align=justify] سود ایمران ضرر کاترینا است هفت روز در پاریس فیلم رمانیک کمدی که به کارگردانی سانجی گادوی است و ستاره هاش رو کاترینا کایف و ایمران خان انتخاب کرده. کاترینا برای این فیلم خیلی ذوق داره. فیلمنامه رو به خواسته ی ایمران خان تغییر دادن اما وقتی در آخر فیلمنامه رو به کاترینا نشون دادن کاترینا توی ذوقش خورده. یه منبع گفته: «استدیو 18 برای فیلم ایمران و کاترینا به کارگردانی گادوی آماده شده. کاترینا برای این فیلم خیلی شوق داره و با شوق فراوان براش تمرین میکنه. همه چیز آماده س تا فیلمبرداری 25 ژوئن شروع بشه. ضمنا ایمران پیشنهاد داد بعضی تغییرات رو در فیلمنامه بوجود بیارن که به طور قابل توجهی نقش کاترینا کم شده. کاترینا دوست داره که شخصیتهای مهم رو توی همه ی فیلمهاش بازی کنه. سرانجام تصمیم گرفت از فیلم بیرون بیاد. سازندگان حالا به دنبال جایگزینی برای اون هستن.»
کاترینا در این مورد گفته: «من درمورد فیلم در صحبت هستم و رابطه ی کاری خوبی با استدیو 18 دارم، اما بذارید اول فیلمنامه معلوم بشه بعد با هم درموردش صحبت کنیم.»
سانجی گادوی و ایمران خان برای توضیح در دسترس نیستن.[/align] timesofindia.com | |
|